36 osallistujaa laittoi itsensä likoon viimeiseen huopa tourin osakilpailuun Tampereella.

Junioreissa Eetu Murto kiisi voittoon.

Naisissa Mirva Juhola teki pienen comebackin ja käänsi tällä kertaa ottelun NMGn Carina Smedsiä vastaan edukseen ja luokkavoitoksi. Smeds toiseksi ja Botnian Anki Sandvik kolmanneksi.

Veteraaneissa kova kolmikko MG-Acesin Jori Pasanen, Mansen Jukka Reunavuori ja SMGKn Marko Nuotio iskivät yhteen. Mutta Pasanen jatkoi vahvoja otteitaan ja meni ylivoimaiseen luokkavoittoon. Toiseksi huomattavasti tiukemmassa kamppailussa iski Reunavuori ja kolmanneksi Nuotio.

H3-luokassa TuRGSin Jari Haapanen väläytti takavuosien peliä kun yksi kierros lyötiin tulokseen 32. Se riitti hyvinkin pitkälle, ihan luokkavoittoon asti tällä kertaa. Toiseksi Mansen Joonatan Reunavuori ja kolmanneksi TaRGSin Juha Suomela.

H2-luokassa kotiseura Mansen Aapo Siurola oli tällä kertaa vahvin lopun yskähtelyistä huolimatta. MG-Acesin Mikko Lehtonen pääsi kannoille muttei kuitenkaan ohi ja tuli näin ollen toiseksi.

H1-luokassa TuRGSin Petri Lönngrenin nousukiito vain jatkui ja hän marssikin ylivoimaiseen luokkavoittoon. Toiseksi tällä kertaa Mansen Julius Myllymäki ja kolmanneksi seuratoverinsa Kalle Kurikka.

Kokonaiskilpailussa päästiin uusimaan luokkavoittajien Pasanen ja Lönngren välillä, joka tällä kertaa päättyi Lönngrenin voittoon. Kolmanneksi iski Myllymäki ja top viiden täydensivät Mansen Kalle Kurikka ja Juuso Tasku

Seurajoukkueissa TuRGS 1 oli rautaa Lönngren, sekä Oliver että Pekka Mäntylä joukkueessaan. Toiseksi Mansen botnia spelen mestarit, Tasku, Siurola ja Myllymäki, kolmanneksi MG-Aces, Lehtonen, Jussi Heino ja Jori Pasanen kokoonpanolla.

Tulokset

Seuraavaksi ulkokauden päätös FiAGM, Oittaalla!

-A